Πρόσωπα Marte Meo Greece

Η εκπαιδευτική ομάδα της Marte Meo Greece αποτελείται από επαγγελματίες με διαφορετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο και εμπειρία σε ποικίλα επαγγελματικά πεδία. Συνδετικό κρίκο όλων των εκπαιδευτών μας αποτελεί η βαθιά πίστη στις δυνατότητες ανάπτυξης κάθε ανθρώπου και στη μεταμορφωτική δύναμη της σύνδεσης και των σχέσεων. Όποιο και αν είναι το σημείο εκκίνησης και η πορεία μας, στα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα σας συναντήσουμε, θα έρθουμε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να ενεργοποιήσετε τις δυνάμεις σας, για μια αποτελεσματικότερη φροντίδα εαυτού και φροντιζομένων.

Μαρία Σταματάκη

Μαρία Σταματάκη, MSc, ECP


Marte Meo Licensed Supervisor, Επόπτρια Συστημικής Θεραπείας,
Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Θεραπεύτρια

Η Μαρία Σταματάκη είναι Ψυχοθεραπεύτρια και Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Επόπτρια και Εκπαιδεύτρια Συστημικής Θεραπείας και Marte Meo Licensed Supervisor.

Είναι επιστημονικά υπεύθυνη της Marte Meo Greece και ιδρύτρια της Brace Social Coop, εταιρεία βραβευμένη από την ASHOKA για τον κοινωνικό της αντίκτυπο.
Ως Marte Meo Licensed Supervisor πιστοποιεί και εποπτεύει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Marte Meo στην Ελλάδα και φροντίζει για την διαρκή εξέλιξη και εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας τους. Από το 2007 συνεργάζεται σταθερά με την κ. Maria Aarts, δημιουργό της μεθόδου Marte Meo. Έχει πολυετή εμπειρία εκπαίδευσης της μεθόδου και σταθερή επαφή με το διεθνές δίκτυο Marte Meo, συμμετέχοντας σε Masterclasses και Συνέδρια.

Έχει σημαντική εμπειρία ως θεραπεύτρια τοξικοεξαρτήσεων (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) και ως Κοινωνική Επιθεωρήτρια (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας).
Είναι απόφοιτος Κοινωνιολογίας (Πανεπιστήμιο Κρήτης) με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανάλυση Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Πολιτικής (University of Bath, UK).
Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής της στην Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, εκπαιδεύτηκε από καταξιωμένους εκπαιδευτές στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία και επιπλέον στην εκπαίδευση και την εποπτεία της Συστημικής Θεραπείας.
Είναι μέλος των παρακάτω επιστημονικών φορέων: European Family Therapy Association (EFTA), Hellenic Systemical Family Therapy Association (Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας-ΕΛΕΣΥΘ), Hellenic Association for Counseling (Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής), and European Association for Counseling (E.A.C.) (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής).

Email: mariastamataki@martemeo.gr

Λαμπρινή Ιωάννου

Λαμπρινή Ιωάννου, MSc


Marte Meo Supervisor under training, Marte Meo Therapist & Colleague Trainer, Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Επόπτρια, Εκπαιδεύτρια

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στον Αυτισμό που πραγματοποιήθηκε από την Ε.Ε.Π.Α.Α και το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Έχει παρακολουθήσει ένα εύρος σεμιναρίων σχετικών με τον Αυτισμό και έχει ασχοληθεί επισταμένα με την εκπαίδευση ατόμων με ΔΑΦ σε θέματα Σεξουαλικότητας αλλά και τη στήριξη των οικογενειών τους προς αυτήν την κατεύθυνση. Τα τελευταία χρόνια υλοποιεί, σε συνεργασία με τον κ. Ι. Βοσκόπουλο, πρακτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω στο θέμα της Σεξουαλικής Εκπαίδευσης Ατόμων με ΔΑΦ.
Από το 2000 εργάζεται στον χώρο της Ειδικής Αγωγής, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στα άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και τις οικογένειές τους. Από το 2013 είναι συνιδρύτρια του Ψυχοπαιδαγωγικού Κέντρου Συμβαδίζω έχοντας την επιστημονική του ευθύνη. Ανάμεσα στις αρμοδιότητές της είναι η εκπαίδευση και εποπτεία θεραπευτών, η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχολείων και νηπιαγωγείων, η οργάνωση και υλοποίηση σεμιναρίων για δασκάλους και συνοδούς, καθώς και η υποστήριξη και εκπαίδευση γονέων, χρησιμοποιώντας κυρίως την τεχνική Συμβουλευτικής Marte Meo, μέσα στα πλαίσια των συνεδριών συμβουλευτικής γονέων ως Marte Meo Therapist.
Παράλληλα έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε επιστημονικές ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια, παρουσιάζοντας κυρίως θέματα όπως «Ανακοίνωση και Διαχείριση Διάγνωσης στα άτομα με ΔΑΦ», «Η εκπαίδευση ατόμων με ΔΑΦ σε Κοινωνικές Δεξιότητες», «Σεξουαλική εκπαίδευση ατόμων με ΔΑΦ», «Η χρήση του Video στη Συμβουλευτική γονέων ατόμων με ΔΑΦ: Η τεχνική Marte Meo», «Προκλήσεις και προοπτικές στα ζευγάρια όπου ένας από τους δύο βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού».
Έχοντας ολοκληρώσει το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Μονάδα Οικογενειακής θεραπείας του ΨΝΑ και το Μονοετές Σεμινάριο για την Θεραπεία Ζευγαριών στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας, έχει ασχοληθεί με την Υποστήριξη Οικογένειας Παιδιών με Αυτισμό, δουλεύοντας μαζί τους τόσο εκπαιδευτικά όσο και συμβουλευτικά. Επιπλέον, έχει εργαστεί με ζευγάρια, στα οποία συχνά ένας από τους δύο μπορεί να βρίσκεται στο Φάσμα του Αυτισμού ή στον Ευρύτερο Αυτιστικό Φαινότυπο.
Τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται σε στενή και διαρκή συνεργασία με τη Marte Meo Greece και την κ. Μαρία Σταματάκη, συμμετέχοντας στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε επαγγελματίες, ως Marte Meo Colleague Trainer.

Email: ioannoulambrini@martemeohellas.gr

Αφροδίτη Παπαϊωάννου

Αφροδίτη Παπαϊωάννου-Σπυρούλια, PhD


Marte Meo Colleague Trainer, Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Γνωσιακή Επιστήμονας, Ειδική Επόπτρια σε Θέματα Συστημικής-Πολυπολιτισμικής Εκπαίδευσης & Επικοινωνίας

Είναι Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Marte Meo Eκπαιδεύτρια, Iδρύτρια & Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου «Ψυχονησίδα», Γνωσιακή Επιστήμονας, Καθηγήτρια-Ερευνήτρια Γνωστικής-Κλινικής Ψυχολογίας και Ειδική Επόπτρια σε Θέματα Πολυπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας.
Οι σπουδές της έλαβαν χώρα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, New Bulgarian University και Nottingham Trent University, οδηγώντας στην απόκτηση διδακτορικού τίτλου στην Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη, με ειδίκευση στη Γνωστική Νευροψυχογλωσσολογία. Οι εκπαιδεύσεις/μετεκπαιδεύσεις της έλαβαν/λαμβάνουν χώρα στη Marte Meo Greece/Marte Meo International και στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, ενισχύοντας τον ρόλο της ως Ψυχοθεραπεύτρια Ατόμου, Ζεύγους, Ομάδας, Οικογένειας, όπως και ως Εκπαιδεύτρια και Επόπτρια Ειδικών Ψυχικής Υγείας.
Την τελευταία 25ετία έχει διδάξει, εκπαιδεύσει, εποπτεύσει, συντονίσει, αναπτύξει και διοικήσει προγράμματα στο πεδίο της εκπαίδευσης Ψυχολόγων, Συμβούλων, Θεραπευτών και Εκπαιδευτικών, σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και μετεκπαιδευτικό επίπεδο, και σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια και πλαίσια/φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει ενεργή επιστημονική δραστηριότητα με συνεχή συγγραφή άρθρων, συμμετοχή σε συνέδρια, παρουσιάσεις, εκπαιδεύσεις και έρευνα. Είναι μέλος των επιστημονικών εταιρειών: ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας), ΕΕΣ (Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής), EAC (European Association for Counselling), APA (American Psychological Association), APS (Association for Psychological Science), ΕΛΨΕ (Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία), ΕΕΓΕ (Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακής Επιστήμης) και ΣΕΕ (Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων). Την τελευταία 15ετία στηρίζει συνανθρώπους της με την ιδιότητα της Πιστοποιημένης Ειδικού Ψυχικής Υγείας, υιοθετώντας ως στάση ζωής και εργασίας το δίπολο «Εξελίσσοντας και ενδυναμώνοντας το Εγώ ως εργαλείο» και «Φροντίζοντας τον φροντιστή». Διατηρεί ένα γραφείο στα Εξάρχεια και ένα στα Βριλήσσια, όπου ασκεί ιδιωτική πρακτική ως Ψυχοθεραπεύτρια, υποστηρίζοντας με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες εφήβους και ενήλικες. Την τελευταία 7ετία διατηρεί σταθερή και στενή συνεργασία με τη Marte Meo Hellas/Marte Meo International και την κα Μαρία Σταματάκη, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας με την ιδιότητα της Marte Meo Colleague Trainer εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε επαγγελματίες, και ειδικότερα σε Ειδικούς Ψυχικής Υγείας.

Email: afroditipapaioannou@martemeohellas.gr

Ιωάννα Λουπάκη

Ιωάννα Λουπάκη, ΒΑ


Marte Meo Colleague Trainer, Νηπιαγωγός

Φοίτησε στο Τμήμα Νηπιαγωγών, της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Καθημερινά εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια υποδέχεται τους μικρούς της μαθητές και τις οικογένειές τους σε δημόσιο νηπιαγωγείο φροντίζοντας τη συναισθηματική και νοητική ανάπτυξή τους. Ως νηπιαγωγός Γενικής Αγωγής σε Τμήμα Ένταξης, εδώ και 12 έτη, στηρίζει τους μαθητές και τις οικογένειές τους στη συμπερίληψη, τη σύνδεση, την αντιμετώπιση δύσκολων καθημερινών προκλήσεων. Τα τελευταία πέντε έτη συνεργάζεται στενά με τη Marte Meo Greece στη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που της δίνουν την ευκαιρία μεταφοράς της πλούσιας βιωματικής της εμπειρίας σε νέους επαγγελματίες και γονείς.

Email: ioannaloupaki@martemeohellas.gr

Σοφία Ασημακοπούλου

Σοφία Ασημακοπούλου, MSc


Marte Meo Colleague Trainer under training, Νοσηλεύτρια – Παιδαγωγός

Σπούδασε Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθηνών και Παιδαγωγικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Roehampton του Λονδίνου και στην Ειδική Αγωγή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια διδάσκει Νοσηλευτική στη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον τομέα της εκπαίδευσης όπως: Marte Meo Practitioner, Ειδική Αγωγή, Παιδαγωγικά, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, Σχολική Ψυχολογία, Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων.

Email: sofiaasimakopoulou@martemeohellas.gr

Σωτηρίου Βέγγου

Σωτηρία Βέγκου, MRes


Marte Meo Colleague Trainer & Therapist under training, Εργοθεραπεύτρια

Απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Έρευνα (Master in Research in Health Sciences) από το University of Liverpool, του Ηνωμένου Βασιλείου.
Από το 2002 εργάζεται με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους με αναπτυξιακές διαταραχές και συγκεκριμένα με Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, δυσπραξία, νοητική υστέρηση κ.α. Είναι εξειδικευμένη στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος έχοντας εκπαιδευτεί τόσο σε διαγνωστικά εργαλεία (ADOS-G), όσο και σε μεθόδους παρέμβασης (Sensory Integration, TEACCH, PECS, Intensive Interaction, DIR Floor time, Marte Meo, κ.α). Η κλινική, ερευνητική και εκπαιδευτική της πρακτική σχετίζεται με τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και ιδιαίτερα την πρώιμη παρέμβαση, εκπαίδευση και υποστήριξη γονέων και φροντιστών, εκπαιδευτικών κ.α. Έχει παρουσιάσει, σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια, θέματα σχετικά με την Πρώιμη Παρέμβαση και τη θεραπεία της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος. Από το 2013 διδάσκει στο προπτυχιακό πρόγραμμα Εργοθεραπείας (Bsc Occupational Therapy) του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, το οποίο συνεργάζεται με το Queen Margaret University, Edinburgh. Παράλληλα από το 2014 είναι συνιδρύτρια του θεραπευτικού χώρου «Αλληλεπιδρώ» στο οποίο εργάζεται ως υπεύθυνη. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών, του Ελληνικού Δικτύου για τις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος και της Ελληνικής Εταιρείας για την Αισθητηριακή Ολοκλήρωση.

Email: sotiriavegou@martemeohellas.gr

Σελεστίνη-Τίνα Γαλάνη

Σελεστίνη-Τίνα Γαλάνη, MSc


Marte Meo Colleague Trainer under training, Μοντεσσοριανή Παιδαγωγός

Είναι Διευθύντρια Προγραμμάτων και αγγλόφωνη παιδαγωγός στο Montessori Community School. Kάτοχος Μεταπτυχιακού από το Πανεπιστήμιο του Middlesex στο Λονδίνο, κάτοχος Διπλώματος Μοντεσσοριανής Παιδαγωγού για παιδιά 3-6 ετών σε συνεργασία με τη Διεθνή Μοντεσσοριανή Εταιρεία (AMI) και έχει δίπλωμα Βοηθών για παιδιά 0-3 ετών της Διεθνούς Μοντεσσοριανής Εταιρείας (AMI).  Παρακολούθησε την εκπαίδευση για το Δίπλωμα Μοντεσσοριανής Παιδαγωγού βρεφικής ηλικίας (0-3) της Διεθνούς Μοντεσσοριανής Εταιρείας (AMI).
Παράλληλα έχει πολλές χρηματοοικονομικές γνώσεις καθώς οι πρώτες της σπουδές ήταν στο χώρο των οικονομικών και τις πραγματοποίησε στο MIDDLESEX UNIVERSITY στο Λονδίνο. Η μοντεσσοριανή προσέγγιση και η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά την κέρδισαν όμως και από το 2010 έχει αλλάξει επαγγελματική πορεία και έχει αφιερωθεί στον χώρο της εκπαίδευσης.

Email: tinagalani@martemeohellas.gr

Αντιγόνη Γιατζιτζόγλου

Αντιγόνη – Ελένη Γιαζιτζόγλου, BA


Marte Meo Colleague Trainer under training, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια

Είναι Ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εκπαιδεύτηκε στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία σε τετραετές πρόγραμμα από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας ¨Λόγω Ψυχής¨.
Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά και σε δημόσια πλαίσια. Από το 2011 έχει σταθερή παρουσία στον χώρο δουλεύοντας με παιδιά με ειδικές μαθησιακές ανάγκες, υποστηρίζοντάς τα σε μαθησιακό και ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο. Συγχρόνως, έχει εργαστεί και ως παράλληλη στήριξη σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, συντροφεύοντάς τα στις διαδικασίες απόκτησης μαθησιακών και κοινωνικών δεξιοτήτων. Επίσης, από το 2020 ξεκίνησε να εργάζεται σε δημόσια σχολεία ως σχολική ψυχολόγος και πρόσφατα σε ένα Επιστημονικό Κέντρο παιδιού και οικογένειας, όπου πραγματοποιεί συνεδρίες τόσο με παιδιά όσο και με γονείς.
Επιπλέον έχει παρακολουθήσει ένα πλήθος σεμιναρίων που αφορούν τον χώρο της ψυχικής υγείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Email: antigonigiazitzoglou@martemeohellas.gr

Δέσποινα Γκίζα

Δέσποινα Γκίζα, Med


Marte Meo Colleague Trainer under training, Ειδική Παιδαγωγός, Κοινωνιολόγος

Σπούδασε Κοινωνιολογία και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ της Αγγλίας.
Τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια δουλεύει ατομικά και είναι υπεύθυνη ομάδων κοινωνικών δεξιοτήτων με παιδιά, εφήβους και ενήλικες στο φάσμα του Αυτισμού. Από το 2013 είναι συνιδρύτρια του ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου «Συμβαδίζω». Έχει οργανώσει εκπαιδευτικές ομάδες με σκοπό την εκπαίδευση και υποστήριξη γονέων, ενώ,παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση και εποπτεία θεραπευτών και συνοδών παιδιών στο φάσμα του Αυτισμού. Επιπλέον έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες για τον Αυτισμό και διοργανώνει σεμινάρια με θεματικές που αφορούν κυρίως τη χρήση του παιχνιδιού και του παραμυθιού ως εργαλεία παρέμβασης.
Τα τρία τελευταία χρόνια συμμετέχει στο πρόγραμμα Synergy (επιμόρφωση και εποπτεία εκπαιδευτικών για σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Email: despoinagiza@martemeohellas.gr

Κωνσταντίνα Τζανέτου

Κωνσταντίνα Τζανέτου, ΒΑ, ECP


Marte Meo Colleague Trainer under training, Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Κοινωνική Λειτουργός

Είναι Ψυχοθεραπεύτρια-Οικογενειακή Θεραπεύτρια και Κοινωνική Λειτουργός. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πατρών. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία σε τετραετές πρόγραμμα από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της ως εκπαιδεύτρια-συντονίστρια Σχολών Γονέων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Σχολών Γονέων Μαρίας Χουρδάκη.
Από το 2007-2014 εργάστηκε ως Κοινωνική Λειτουργός σε ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του καρκίνου. Υπήρξε Επιστημονικά Υπεύθυνη σε Προγράμματα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Ασθενών με Καρκίνο και των Οικογενειών τους (ατομικές, οικογενειακές συνεδρίες και ομάδες ασθενών-φροντιστών) και σε Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εποπτείας Εθελοντών. Επιπλέον είχε ενεργή συμμετοχή στο σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση Προγραμμάτων Ενημέρωσης και Πρόληψης για την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου.
Έχει σταθερή παρουσία στο χώρο της ψυχικής υγείας και της ογκολογίας συμμετέχοντας σε σεμινάρια, συνέδρια, εκπαιδεύσεις και εποπτείες, φροντίζοντας για τη συνεχή της επιμόρφωση. Έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια και συντονίστρια σε ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες. Είναι κάτοχος του Ευρωπαικού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (European Certificate of Phycotherapy) από την Ευρωπαική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (European Association of Phycotherapy). Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ), του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας (ΣΚΛΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής (EAC).

Email: konstantinatzanetou@martemeohellas.gr